+359 899 244 444

Шатри, Тенти, Палaтки, Халета, Хангари, Шатра под наем, Тента под наем, Палатка под наем, Хале под наем

Новини

Парти шатри

Парти шатри

Отново е лято и партитата край морето започват с пълна сила.

Зарадвайте Вас и Вашите гости с функционалните и практични шатри на Глобал РТС.

Насладете се на красотата и уюта на шатрите на Глобал РТС.

Шатри със съвременен дизайн и високо качество.

Имали сме удоволствието да работим в много Български градове, а също и извън границите на България, като за нас растоянията никога не се били препятствие.

Богатото разнообразие от услуги, които се стремим да поддържаме и обогатяваме, позволява лесното и правилно решение на всеки клиент, да избира именно "Глобал РТС" като надежден партньор за организиране на своето събитие!

Предоставяме цялостна организация и реализация на мероприятия от различен тип, частни и корпоративни партита, събитийни и обществени прояви, семинари, откривания, концертна и мениджърска дейност.

Ще се погрижим за Вас и Вашите праници, като застанем зад Вашите идеи и ги превърнем в реалност.

Вие искате всеки детайл да бъде изпипан...Ние ще се погрижим за това!

Вие искате спокойствие в празничния ден...Ние ще Ви го осигурим!

Вие искате да бъдете различни и неповторими...Ние ще Ви посъветваме как!

Защо нас? Защото сме:

Различни

Запомнящи се

Истински

С много въображение

С много желание

С много любов

Такива сме!

Такива ще се и Вашите събития, когато станат наши.

Всичко, което трябва да направите, е да си кажете: Защо не? Заслужаваме го!

Детайли

Шатри тип Пагода

Шатри тип Пагода

Шатри тип Пагода - подходящи за градински партита, сватби, фирмени празници, панаири, изложения, спортини събития и др.

Шатрите са леки, лесно преносими, лесни за монтаж и демонтаж.

Шатри с изключителна визия, подходяща за всяко събитие!

В зависимост от типа на събитието ние ще драпираме, украсим, оборудваме и подредим Вашата шатра, така че да придобие още по-впечатляваща визия. Шатрите, които предлагаме могат да преобразят всяко място и да го превърнат от постредствено в уникално по своята същност, шикозно и луксозно. От тях зависи дали събитието ще е бляскаво, и какъв спомен ще остави у гостите. Да създадем една уникална обстановка на открито.

В зависимост от повода, времето и средствата, с които разполагате можете да се обърнете към нас за съвет, идеи, организация, планираме и реализация на всяко Ваше събитие!Детайли

Шатри различни типове и размери

Шатри различни типове и размери

Предлагаме богат асортимент от различни типове и размери шатри.

Всеки продукт се предлага в разнообразни размери, цветове и възможност за допълнително оборудване. Предоставяме всички необходими аксесоари за шатри - подови конструкции и настилки, отопление, климатизация, осветление и декорация.

Детайли
За нас
За нас

Уважаеми посетители,

ако се нуждаете от склад или конструкция за покриване на Вашите площи, било то за спортно хале или място за складиране, не пропускайте да се запознаете с нашите продукти: шатри, халета, хангари, тенти, перголи, палатки, навеси, мембрани, куполи, ветроупорни завеси, слънцезащитни, напрегнати системи, оранжерии, зимни градини, зали, павилиони, каравани, контейнери, гастромобилни и др. преместваеми системи, които произвеждаме, продаваме и отдаваме под наем.

За вас ще създадем 3D индивидуални проекти, изградим, преработим или изкупим различни видове съоръжения съобразени с вашите желания.

Предоставяме сервизно обслужване (24/7) в и след гаранционно.

Предлагаме качествени конструкции с профили от леки алуминиеви и др. сплави, необходимата документация за тяхното узаконяване, доставка, монтаж при необходимост демонтаж.

Шатрите, шатрите под наем, тентите, халетата могат да бъдат използвани като: търговски, спортни, военни, производствени, логистични, складови, изложбени, развлекателни събития и др. предназначения, цели.

Шатри, сенници, перголи, навеси, ветроупорни завеси, слънцезащитни системи и други отличаващи се с модерни и изчистени форми конструкции, са изцяло съобразени с тяхната функционалност, икономичност и естетика.

Всяка от нашите конструкции, според Вашите желания, може да бъде оборудвана с тавани и стени от поливинил, полиестерна материя с различни цветови гами, единична или двойна мембрана, стъклени фасади, гофрирана-трапецовидна ламарина, органитни плоскости, термо-панели тип "сандвич" и др.

Всички наши шатри, халета, тенти, от един или друг клас позволяват съединяване, удължаване, разширяване, промяна на височината и модифициране.

Ние се различаваме от повечето реални, виртуални колеги по това, че разполагаме и с налични предлагани от нас продукти, не само с интернет страница.

Дългосрочното сътрудничеството с нашите клиенти е изключително ценно за нас и затова ние Ви подкрепяме при вземане на най-добрите решения.

Насладете се на мига. За останалото ще се погрижим ние!

С уважение; Йонко Петров Mениджър

Виж повече
Галерия

Шатри - парти

Оборудване

Климатични системи

Павилиони и ремаркета

Снимки от високо

Най - нови обекти